Reaktioner fra første træning - Brock og Marxen

Martin Albrechtsen — 14.06.2021 15:16

Der var masser af smil og godt humør, da Randers FC-spillerne i dag var tilbage på træningsbanen ved Cepheus Park Randers efter en velfortjent sommerferie.

De to nye spillere, Simon Tibbling og Nicolai Brock-Madsen, blev budt velkommen med klapsalver før dagens træning. Og glæden var ikke til at skjule for Randers-drengen, Nicolai Brock-Madsen.

– Det er skønt at være tilbage. Dejligt at møde drengene. De har taget godt imod mig. Jeg er glad for at være tilbage, så det er fedt, siger Brock-Madsen.

Anfører Erik Marxen synes også, at det er dejligt at være tilbage på træningsbanen.

– Det er dejligt. Sådan er det altid. Nu står vi her igen efter en ferie, og det er godt at se gutterne igen, fortæller Marxen, som ser frem mod en spændende sæson.

– Det bliver jo exceptionelt spændende. Der ligger både en Superliga-sæson, hvor det kan blive rigtig sjovt med det niveau, vi viste i store dele af sidste sæson, og med et par enkelte tilføjelser, så tror jeg, vi har gode ting at gøre der. Og så ligger der de europæiske kampe og venter på os, og pokalkampe også, så der bliver nok at se til, men det bliver nogle fede opgaver. Jeg tror, vi alle sammen glæder os helt ekstremt meget til at få de oplevelser, der ligger og venter, udtaler Marxen.

Nicolai Brock-Madsen er personligt sponsoreret af Fugemontøren
Erik Marxen er personligt sponsoreret af Sparekassen Kronjylland

"Det er skønt at være tilbage. Dejligt at møde drengene. De har taget godt imod mig. Jeg er glad for at være tilbage, så det er fedt"

Nicolai Brock-Madsen

Reaktioner fra første træning - Brock og Marxen