Jan Christensen, Getty Images

Kasper Høgh solgt til Hobro

Kristian Fredslund — 18.06.2021 13:30

Randers FC har solgt angriberen Kasper Høgh til Hobro IK.

Den 20-årige angriber Kasper Høgh skifter Randers FC og Viborgvej ud med Hobro IK og Amerikavej. Randers FC har nemlig solgt den talentfulde angriber til naboerne i nord.

- Kasper har et stort talent som målscorer, men har brug for kontinuerlig spilletid for at udvikle sig yderligere. Han er bag i køen i Randers, og derfor har vi solgt ham til Hobro IK, hvor han forhåbentlig kan få masser af spilletid og selvtillid på banen. Vi vil holde godt øje med ham og har derfor også sikret os en købsoption på ham, hvis det skulle blive relevant engang i fremtiden, siger sportslig og kommerciel direktør Søren Pedersen.

Kasper Høgh stammer fra moderklubben Vorup FB og har været en del af talentudviklingsmiljøet og fik sin 3F Superligadebut i april 2018, inden han i 2019 skrev under på en fem-årig aftale og rykket i 3F Superliga-truppen. Forinden havde han bombet U19-ligaen i stykker.

I sommeren 2020 blev han udlejet til islandske Valur på en lejeaftale på et halvt år. Et ophold, der dog blev spoleret af skader. Nu er den unge angriber klar på at starte et nyt kapitel.

- Der skal ikke herske tvivl, om at det er svært at forlade Randers FC, som har været med til at forme mig. Hvis jeg skal udvikle mig, kræver det dog noget spilletid, og der er Hobro en fantastisk mulighed for mig. Jeg glæder mig til at starte et nyt kapitel, men vil helt sikkert savne Randers FC, mine holdkammerater og folk omkring holdet, siger Kasper Høgh.

Kasper Høgh har fået sin fodboldopdragelse i Vorup FB, hvorfra han kom til Randers Freja og siden til Randers FC. Han har derudover repræsenteret Danmark i ti ungdomslandskampe og scoret tre mål.

Fakta:
Kasper Waarst Høgh
20 år
Angriber
22 kampe / 1 mål

Personlig sponsor