Lars Rønbøg, Getty Images

Få adgang til alle Randers FC's 3F Superliga-hjemmekampe

Kristian Fredslund — 21.06.2021 13:22

For bare 79 kroner om måneden kan du få adgang til Randers FC's 3F Superliga-kampe på Cepheus Park Randers og samtidig støtte hele Kronjyllands fodboldhold.

Vil du ikke også være en del af Randers FC-familien?

Når man er sæsonkortholder i Randers FC, er man nemlig en del af familien. Det er i hvert fald den følelse, vi gerne vil have, at vores mere end 1500 sæsonkortholdere har, når de er til hjemmekampe på Cepheus Park Randers, men også når der ikke er kamp. 

Familiefølelsen fik vi i hvert fald bekræftet, da vi i en tid med tilskuerbegrænsninger havde en nettotilgang af sæsonkortholdere. Selvom vi ikke kunne garantere adgang til stadion, så var der alligevel en fantastisk opbakning.

For udover at give adgang til Randers FC's hjemmekampe, så giver et sæsonkort også en uvurderlig støtte til klubben. Det håber vi at kunne betale tilbage i fede oplevelser på stadion, men også via specielle arrangementer og gode tilbud. 

Vores sæsonkort kører på en abonnement-løsning, hvor du som voksen kan få adgang til vores kampe for 79 kroner pr. måned. Vil du have en fast plads på den øvre del af den ene langside, kaldet Sparekassen Kronjylland-tribunen, så koster det 99 kroner om måneden. Der er selvfølgelig andre priser for pensionister og børn, men det kan du læse mere om her.

Skal du også være en del af familien?

For bare 79 kroner om måneden kan du få adgang til Randers FC's 3F Superliga-kampe på Cepheus Park Randers og samtidig støtte hele Kronjyllands fodboldhold.

Køb sæsonkortabonnement