Lars Rønbøg, Getty Images

Få adgang til alle Randers FC's 3F Superliga-hjemmekampe

Kristian Fredslund — 21.06.2021 13:22

For bare 79 kroner om måneden kan du få adgang til Randers FC's 3F Superliga-kampe på Cepheus Park Randers og samtidig støtte hele Kronjyllands fodboldhold.

Vil du ikke også være en del af Randers FC-familien?

Når man er sæsonkortholder i Randers FC, er man nemlig en del af familien. Det er i hvert fald den følelse, vi gerne vil have, at vores mere end 1000 sæsonkortholdere har, når de er til hjemmekampe på Cepheus Park Randers, men også når der ikke er kamp. 

Familiefølelsen fik vi i hvert fald bekræftet, da vi i en tid med tilskuerbegrænsninger havde en nettotilgang af sæsonkortholdere. Selvom vi ikke kunne garantere adgang til stadion, så var der alligevel en fantastisk opbakning.

For udover at give adgang til Randers FC's hjemmekampe, så giver et sæsonkort også en uvurderlig støtte til klubben. Det håber vi at kunne betale tilbage i fede oplevelser på stadion, men også via specielle arrangementer og gode tilbud. 

Vores sæsonkort kører på en abonnement-løsning, hvor du som voksen kan få adgang til vores kampe for 79 kroner pr. måned. Vil du have en fast plads på den øvre del af den ene langside, kaldet Sparekassen Kronjylland-tribunen, så koster det 99 kroner om måneden. Der er selvfølgelig andre priser for pensionister og børn, men det kan du læse mere om her.

Bliver du sæsonkortholder inden den 1. juli giver vi 1 måned gratis, hvis du bruger rabatkoden POKAL2021. Derudover vil du få mulighed for nogle af de fordele, det giver at være sæsonkortholder. Blandt andet er der nogle europæiske kampe inden længe, som en fast plads giver forkøbsret til med en rabat ovenikøbet. 

Så køb da et sæsonkort allerede nu!

Skal du også være en del af familien?

For bare 79 kroner om måneden kan du få adgang til Randers FC's 3F Superliga-kampe på Cepheus Park Randers og samtidig støtte hele Kronjyllands fodboldhold.

Køb sæsonkortabonnement

Info vedrørende nye sæsonkort og ”Comeback”-kampen

Her er lige lidt informationer vedrørende sæsonkort købt efter 1. juni og den forestående ”Comeback-kamp”, som vi endnu ikke kender tidspunktet for.

Der har været godt med interesse for at tegne sæsonkortabonnement til Randers FC’s hjemmekampe på Cepheus Park Randers i den kommende 3F Superliga-sæson. Det er vi virkelig glade for, og vi glæder os til at sætte salget af sæsonkort i gang snarest.

Vi har dog samtidig et billetsalg til vores ”Comeback”-kamp i gang, som er den første hjemmekamp helt uden restriktioner, og derfor er en kamp, som vi ikke kender tidspunktet for. Til den kamp har vi solgt mange af de pladser på den øvre del af Sparekassen Kronjylland-tribune, som er den del af stadion, der er nummereret, og som de fleste derfor vælger at købe sæsonkort til.

Nuværende sæsonkortholdere vil til Comeback-kampen naturligvis have deres sædvanlige plads. Den får de fortrinsret til at trække en billet til inden, da vi på grund af en forventelig stor efterspørgsel vil åbne pladserne til salg efterfølgende, så vi forhåbentlig kan få fyldt stadion!

Alle nye sæsonkortholdere, der pr. 1. juni og herefter har tegnet sæsonkort, vil ikke få mulighed for at trække billet til deres faste plads, da denne allerede kan være solgt til den pågældende kamp, som blev sat til salg tilbage i marts måned. Derfor vil de kunne trække billet til et andet sted på Cepheus Park Randers til den kamp.

Til alle forudgående og efterfølgende kampe vil sæsonkortene naturligvis være gyldige til den plads, de gælder til med forbehold for corona-restriktioner.

Vi takker på forhånd for forståelsen og glæder os til at se jer alle på Cepheus Park Randers!

Eventuelle spørgsmål kan stilles til billet@randersfc.dk