4 kronjyske spillere på ugens hold

Malene Borring Tonnesen — 20.07.2021 15:26

Ugens hold i 1. runde af 3F Superligaen.

Den nye sæson blev skudt i gang med en 2-0 sejr i søndagens udebanekamp mod Vejle Boldklub. Ugens hold fra 1. runde i 3F Superligaen er med 4 Randers FC-spillere repræsenteret. Rundens hold er udtaget af hhv. Superliga.dk, Offside, Tipsbladet. 

Mathias Greve og Mikkel Kallesøe er begge udtaget til rundens hold hos Tipsbladet, mens der hos TV3 Sport Offside er repræsenteret hele 3 kronjyske spillere. Udover en gentagelse af Mikkel Kallesøe og Mathias Greve, så er Simon Piesinger valgt til ugens hold af Kenneth Emil Petersen hos TV3 Sport. 

Superliga.dk spiller videre med Mikkel Kallesøe på rundens hold, men tilføjer også Alhaji Kamara, vores anden målscorer i kampen mod Vejle Boldklub. 

Mikkel Kallesøe har gjort sig bemærket i 1. runde, så han indtager alle ugens hold og Tipsbladet skriver følgende om vores højre back: 

“Randers FC afgav dårligt nok en eneste målchance mod Vejle Boldklub, og den sublime defensiv var Mikkel Kallesøe en del af samtidig med, at han også formåede at bidrage med offensive indslag - som assisten til Marvin Egho. Fornem sæsonstart.”