BF-Anlæg bliver ny diamantsponsor i Randers FC

26.07.2023 06:30

Hos Randers FC styrker vi sponsorholdet og fremover er det anlægsgartnerfirmaet BF-Anlægs logo, der pryder den nordvestlige hjørnetribune på Cepheus Park Randers.

Vi har inden sæsonen indgået et nyt samarbejde med BF Anlæg, der nu er hjørnetribunesponsor på Cepheus Park Randers. Hjørnet vil fremover omtales BF-Anlæg-hjørnet.

- Efter vores ankomst til Randers tidligere på året har byen allerede taget rigtig godt imod os. Vi er derfor rigtige glade for at få muligheden for at skabe yderligere synlighed af BF Anlæg i samarbejde med Randers FC. Vores engagerede medarbejdere yder dagligt en stor indsats på stadion for at sikre gode vilkår for truppen, og selv om ikke alle er enige i grønsværens formåen, så lægger vi os nu yderligere i selen for at sikre en endnu bedre bane til byens hold, siger René Jespersen, Adm. Direktør for BF-Anlæg.  

BF-Anlæg har overtaget ansvaret for pleje og vedligehold af banen på Cepheus Park Randers og de omkringliggende baner heriblandt 3F Superliga-holdets træningsbane.  

Også Anders Hedeager fra Randers FC’s salgsafdeling er spændt på samarbejdet. 

- Vi ser frem til et godt og langt samarbejde med BF-Anlæg og er både stolte og beæret af denne tilføjelse til sponsorholdet. Vi glæder os til, at den nyfolierede tribune får sin debut til sæsonens første hjemmebanekamp på søndag mod Hvidovre og fremadrettet giver en masse synlighed og eksponering til BF Anlæg.

BF Anlæg er en landsdækkende anlægsgartner med base i Viborg og Randers. De skaber udendørsarealer med fokus på funktionalitet og æstetik – uden at gå på kompromis med kvalitet og godt håndværk, og hos BF-Anlæg har de mere end 20 års erfaring indenfor anlægsfaget. De hjælper både virksomheder, entreprenører, private og offentlige. Så mangler du hjælp inden for anlægsgartner og belægningsarbejde så tøv endelig ikke med at give dem et kald.  

Velkommen på holdet!