Andelskassen donerer 17.500 kroner til Randers FC Fonden

Kristian Fredslund — 24.06.2021 15:19

Andelskassen Randers støtter Randers FC Fonden med 17.500 kroner fra bankens lokallånspulje.

Andelskassen Randers har valgt at donere 17.500 kroner til Randers FC Fonden – Fodbold for alle, som har til formål at støtte mindre bemidlede familier med økonomisk tilskud til eksempelvis kontingentbetaling, køb af fodboldudstyr, deltagelse i fodboldskoler, træningslejre mv.

– Vi ønsker som bank, at midlerne fra lokallånspuljen bliver brugt bedst muligt til gavn for hele vores lokalområde. Ved at støtte Randers FC Fonden er vi med til at give unge mennesker mulighed for at spille fodbold og derigennem opnå et fællesskab og få gode oplevelser. Det er et fantastisk stykke arbejde, Randers FC Fonden gør for at give alle mulighed for at spille fodbold, og den sociale ansvarlighed er vi stolte over at kunne støtte med 17.500 kroner, hvilket kommer hele lokalområdet til gavn, fortæller Morten Skipper, centerdirektør hos Andelskassen Randers.

Den flotte donation fra Andelskassen glæder naturligvis Randers FC’s administrerende direktør, Henrik Jørgensen.

– Fodbold skal være for alle, og vi er rigtig glade for, at Andelskassen endnu engang har valgt at støtte Randers FC Fonden. Fonden er med til at gøre en forskel for rigtig mange børn og familier i lokalområdet. Behovet for hjælp er stigende, for vi modtager flere og flere ansøgninger fra økonomisk trængte familier, som vi ønsker at hjælpe. Midlerne fra Andelskassen hjælper os med at opfylde endnu flere børns ønsker om at spille fodbold i Randers og omegn, siger Henrik Jørgensen.

Lokallånspuljen er et initiativ, hvor Andelskassen lægger 1.000 kr. i en pulje, hver gang en kunde optager et lokallån til fx bolig eller bil. Én gang om året bliver puljemidlerne uddelt til gode formål i samtlige bankens lokalområder. På den måde kan Andelskassen være med til at give en del af fortjenesten på lånet tilbage til lokalsamfundet.

Læs mere om Randers FC Fonden her:
https://randersfc.dk/csr/