Enggård og Bundgaard fik spilletid på U18-landsholdet

Kristian Fredslund — 08.09.2021 09:26

Der var godt med spilletid til to af Randers FC's talenter på det danske U18-landshold.

To af Randers FC's talenter har været afsted med det danske U18-landshold i den seneste tid. Mads Enggård og Filip Bundgaard Kristensen fra 3F Superliga-holdet var i aktion såvel lørdag mod Norge som tirsdag mod Sverige.

I lørdags mod Norge startede begge inde. Filip fik 80 minutter på banen, mens Mads fik 70 minutter. De var dermed ikke med i den dramatiske afslutning på kampen, der endte 0-0. Kort før tid skiftede Norge målmand, da deres keeper på bænken angiveligt skulle være specialist i straffesparkskonkurrence, som ventede forude. Men inden den ordinære spilletid blev fløjtet af, så var målmanden sendt ud med rødt kort, da han havde taget med hænder uden for feltet. Derfor måtte Norge sætte en markspiller på mål til straffesparkskonkurrencen. Spøjst nok endte Norge alligevel som sejrsherre.

Tirsdag ventede så et opgør mod Sverige. Her fik såvel Mads som Filip den sidste halve time på banen i kampen, der endte med en svensk sejr på 2-1.

Mads Enggård er personligt sponsoreret af Scanditek og Filip Bundgaard Kristensen af Uni-Technology.