Se de flotte mål fra gårsdagens Future Cup-kamp imod Silkeborg

Emil Madsen — 13.08.2024 11:57

Efter at være bagud med 0-2 kom Randers FC's reserver stærkt igen i gårsdagens Future Cup-kamp

Mandag den 12. august spillede Randers FC's reserver Future Cup-kamp imod Silkeborg IF.

Den første halve time af opgøret sad udeholdet spillemæssigt på opgøret, og fik også bragt sig i front med 0-1 på et skud fra Sebastian Biller.

Umiddelbart efter Silkeborgs føringsmål tog Randers FC mere initiativ på bolden, og fik også skabt et par gode chancer, dog uden den forløsende scoring.

Fra 2. halvlegs begyndelse var Randers FC's reserver det dominerende hold på bolden, med endnu et par gode chancer. Lige som Randers FC havde sin bedste periode i kampen scorede Sebastian Biller til 0-2, og der var nu lang vej igen.

Hjemmeholdet fortsatte dog i samme spor, og efter lidt over en time spillet scorede Nikolaj Krogh et flot mål, hvor han lobbede den over i det lange hjørne over en chanceløs Silkeborg-målmand.

Det skulle ikke være kampens sidste mål, for indskiftede Benjamin Clemmensen scorede et pragtmål! Efter et frispark, lander en ripost for fødderne af Clemmensen, og uden at bolden rører jorden flugter han på den første gang og lyner den op under overliggeren til slutstillingen 2-2.

Et rigtigt flot comeback af Randers FC's reserver.