Kopplin: Endelig starter det igen

Martin Albrechtsen — 16.06.2022 23:25

Björn Kopplin glæder sig over at være tilbage på træningsbanen og ser frem til den nye sæson med sin tidl. holdkammerat Edgar Babayan på holdet

- Det er bare dejligt. Nu starter det endelig igen om fire uger. Vi ser frem til første kamp, men selvfølgelig gælder det nu hårdt arbejde.

Björn Kopplin glæder sig til den nye sæson, som han spår bliver tæt og spændende. Tyskeren ser også frem til igen at spille sammen med sin tidl. holdkammerat fra Hobro IK, Edgar Babayan, som han kalder for assistkonge og en forstærkning til holdet.

- Jeg glæder mig meget til at spille sammen med Babayan igen. Vi spillede sammen i 1,5 år i Hobro, og det gik fremragende. Han var assistkonge. Det var fremragende for ham. Han har været lidt i udlandet, og så viste han lidt af hans klasse igen i Vejle. Vi er glade for, at han kommer tilbage til Randers. Det er 100% en forstærkning. Han har dét der ekstra, man skal have på kanten. Jeg håber, vi får hans klasse at se, fortæller Björn Kopplin.

Kopplin glæder sig til 3F Superligapremieren den 15. juli ude mod FC Midtjylland, hvor tyskeren for alt i verden bare VIL vinde og bryde den dårlige statistik mod ulvene.

- Det bliver en tæt sæson. Nu vil vi selvfølgelig gerne slå FC Midtjylland. Det er det første, vi gør. Vi slår FC Midtjylland. Det går vi efter, og så kigger vi på det bagefter. Vi har en sindssyg dårlig statistik mod dem. Nu ser vi frem til den første kamp, og så snakker vi bagefter om det næste mål, understreger Kopplin.

Björn Kopplin er sponsoreret af Andelskassen i Randers