Adam Andersson til Randers FC

Kristian Fredslund Andersen — 20.06.2022 16:45

Den 25-årige højreback Adam Andersson er ny mand i Randers FC, der har lejet svenskeren i Rosenborg

Der kommer nyt, svensk blod til Randers FC’s bagerste kæde, da den 25-årige højreback Adam Andersson skifter fra den norske storklub Rosenborg på en 1-årig lejeaftale med købsoption.

 - Vi har været på udkig efter en dygtig højreback til at udfylde hullet efter Mikkel Kallesøe, som på grund af sin skade ikke er til rådighed i efterårssæsonen. Det har vi fundet i Adam, der også er en moderne back med såvel gode defensive som offensive kvaliteter, siger sportsdirektør Søren Pedersen om Adam Andersson, der kan spille på begge backs.

Hvis Adam ser bekendt ud, så er det nok fordi, at han har en tvillingebror, Joel Andersson, der er en profil hos FC Midtjylland. Dermed er kendskabet til dansk fodbold rigtigt godt hos Adam, der har spillet de seneste år i den norske storklub Rosenborg.

- Det føles godt at have skrevet under med Randers FC. Jeg har store forhåbninger og forventninger til mind tid her i Randers. Jeg kender Viktor Lundberg, som har været her tidligere, og han har kun talt godt om Randers FC, fortæller Adam Andersson, som glæder sig til at træne med sine nye holdkammerater for første gang i morgen, tirsdag.

Adam Andersson får trøjenummer 8 i Randers FC.Carl Adam AnderssonFødt 11. november 1996
Tidligere klubber: Västra Frölunda, BK Häcken, Rosenborg BK
4 A-landskampe for Sverige