Ingen slinger i valsen: Randers FC sikkert videre til kvartfinalen i Sydbank Pokalen

Martin Albrechtsen — 27.10.2021 17:13

Ingen pokalsensation i Middelfart. De forsvarende pokalmestre fra Randers FC er sikkert videre til kvartfinalen i Sydbank Pokalen efter en 4-0 sejr.

Onsdag eftermiddag skulle de forsvarende pokalmestre, fra Randers FC, i aktion i Sydbank Pokalens 1/8-finale ude mod Middelfart Boldklub.

Dannebrog var hejst, stadiongrillen tændt, og det summede af mennesker og hyggelig pokalstemning på Middelfart Stadion.

På grønsværen fik vi også en ganske underholdende fodboldkamp. Selvom Middelfart Boldklub til dagligt ligger i bunden af 2. division, spillede de frisk til fra kampens indledning og troede på pokaloverraskelsen. Hjemmeholdet skabte chancer i 1. halvleg, og tvang da også Andreas Søndergaard, der debuterede i Randers FC-målet, ud i en glimrende redning midtvejs i 1. halvelg. Som 1. halvleg skred frem kom kronjyderne dog bedre og bedre med og satte sig på kampen. I det 22. minut bragte Oliver Bundgaard Kristensen randrusianerne foran, da han efter at have modtaget bolden fra Vincent Onovo, sparkede bolden i kassen fra distancen. Flot mål af talentfulde Oliver Bundgaard, der kommer fra moderklubben Hornbæk Sportsforening. Det var Oliver Bundgaards første officielle mål for Randers FC.

I 2. halvleg satte Randers FC sig fuldstændigt på tingene. Halvlegen var knapt nok fløjtet i gang, før indskiftede Filip Bundgaard ramte stolpen efter et godt hovedstød. I det 61. minut havde Middelfart ikke heldet med sig længere, da Tosin Kehinde blev nedlagt i feltet. Kehinde tog selv ansvaret fra ellevemeterpletten og omsatte sikkert straffesparket for Randers FC. Blot fem minutter senere scorede kronjyderne igen. Denne gang satte Jakob Ankersen sidste fod på bolden, efter fortrinligt forarbejde fra Filip Bundgaard. Scoringen var et mønsterangreb på 45 sekunder, som Ankersen altså afsluttede med sin sikre scoring, som var hans første officielle mål for Randers FC. Som kampen skred frem, sad man og tænkte - kan det virkelig passe, at indskiftede Stephen Odey ikke skulle score? Og selvfølgelig skulle han det, og det var et fantastisk flot mål, som målmageren Odey scorede. Fra sin venstre side lavede han en skudfinte, trak ind i banen, væk fra sin modstander, og krøllede bolden helt over i det fjerneste målhjørne. Flot, flot mål af Odey. Dermed stod der 4-0, hvilket også blev slutresultatet på Middelfart Stadion, hvorfor Andreas Søndergaard altså lavede et clean sheet i sin debut for Randers FC. Også 18-årige Jeppe Kudsk, fra U19-ligaholdet, fik debut for Randers FC i dagens pokalsejr, hvor Tobias Klysner måtte lade sig udskifte mod slutningen af 1. halvleg. Forhåbentlig er der ikke sket noget alvorligt med Klysner. God bedring, Klysner, og tillykke med sejren til alle Randers FC-folk.

Randers FC er dermed videre til kvartfinalen i Sydbank Pokalen.

Vi ses til topkamp i 3F Superligaen hjemme mod FC Midtjylland på søndag kl. 14.00.