Højt humør med besøg fra Fodboldlinjen Randers

24.04.2024 12:35

Mandag eftermiddag var der dømt godt vejr og højt humør, da Fodboldlinjen Randers med 200 elever var på besøg og trænede med Randers FC

Mandag den 22. april, var der igen fint besøg fra Fodboldlinjen Randers, hvor agendaen lød på fodboldtræning med Randers FC-spillerne, hvorefter den stod på autografskrivning, gode snakke og selfies. En dag der betyder rigtig meget for de elever, som deltager i programmet hos Fodboldlinjen Randers. 

Se billedgalleri fra den begivenhedsrige dag nederst i artiklen.

Fodboldlinjen Randers træner fast to timer om ugen, hvor den ugentlige træning foregår på forskellige lokationer i Randers kommune. Et tiltag som så dagens lys tilbage i 2009, hvor Rismølleskolen i Randers startede med 20 elever. Siden er den vokset til at der i dag er cirka 2000 elever, som gør brug af programmet. 

Den årlige studietur til Tyskland er lige om hjørnet, og det er noget som alle deltagende ser frem til med et meget stort smil.

Vi har taget en snak med John Witting, som til dagligt er leder hos Fodboldlinjen Randers.

- Det betyder rigtig meget for børnene at komme herned. Mange af dem kommer på stadion om søndagen, så det at komme ned og spille med sine "helte" betyder utrolig meget. 

- Vi har også en specialskole med i denne omgang (Oust Mølleskolen), som har været en del af Fodboldlinjen Randers i cirka et år. Det er en meget lille skole, så det er faktisk en stor procentdel af skolen, som deltager i dette arrangement.

- Det er 10 år siden vi startede med Fodboldlinjen Randers, og der var det med spillere som Nicolai Poulsen, Emil Riis og Nicolaj Brock-Madsen der kom ud og besøgte børnene, afslutter John Witting.

Vi har taget en snak med sportsdirektør Søren Pedersen omkring, hvad det betyder, at kunne gøre en forskel og en ekstra indsats omkring initiativer som Fodboldlinjen Randers.

- Fodboldlinjen Randers er et rigtig godt lokalt initiativ, som vi meget gerne bakker op om. Det involverer alle skoler i Randers kommune, og det at vi kan stille Superliga-truppen til rådighed, som både træner med, og derefter skriver autografer samt tager selfies med børnene betyder rigtig meget. Det er tydeligt at se, at det betyder alverden for børnene, så det er noget vi altid ser frem til. Derudover er vi utrolig glade for den opbakning, som alle fra Fodboldlinjen Randers giver os når vi har kampdag, udtaler Søren Pedersen.

Du kan læse mere om Nordens største fodboldlinje, Fodboldlinjen Randers her: https://ungdomsskolen.randers.dk/undervisning/fodboldlinjen-randers-nordens-stoerste